Sparkcyklar & scooters

Sparkcyklar & scooters till tjejer och killar ✓ Billiga barncyklar, sparkcyklar, gåcyklar, trehjulingar, trampbilar och andra cykeltillbehör ✓ Robusta, säkra och stabila barncyklar ✓ Cykelbelysning, reflexer och cykelhjälmar ✓ Säkerhetsutrustning som är bra och billig ✓ Sparkcyklar & scooters av hög kvalitet och bra pris

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaSista sidan

PUKY - Sparkcykel R1 - Röd

PUKY - Sparkcykel R1 - Röd
Endast 629 kr

Denna trehjuliga och stadiga sparkcykel för barn rekommenderas från 2 år (minsta längd av 85 cm). En idealisk och säker sparkcykel för små turer. Den stöttåliga pulverlackeringen och de högkvalitativa komponenterna och designen garanterar en lång livslängd. PUKY har höga säkerhetskrav och de tillverkar genomtänkta, säkra och snygga barncyklar.

STIGA, Sparkcykel Air Scooter 12", grön

STIGA, Sparkcykel Air Scooter 12", grön
Endast 1 199 kr

En LIMEGRÖN ?all around? sparkcykel med en bekväm ståplatta samt stora luftfyllda däck som gör det möjligt att åka bekvämt på asfalt. Sparkcykeln går även att framföra på andra ytor, som exempelvis grusväg eller gräsytor. Den är dock inte anpassad för Trial åkning i skogen. Bromsar gör du med styrets två handbromsar, en broms till varje hjul.

My Hood, Sparkcykel - 200 - Svart

My Hood, Sparkcykel - 200 - Svart
Endast 769 kr

Denna klassiska sparkcykel av hög kvalitet med stora PU-hjul på 200 mm och ABCE 5-kullager ger ett bekvämt åkande. Ramen är robust med en rördiameter på 30 mm som är försedd med en kraftig lackering vilket ger en enastående hållbarhet. Sparkcykeln viks enkelt ihop vid förvaring eller om man vill bära med sig den under armen. När man ska ställa ifrån sig cykeln finns det ett praktiskt cykelstöd som håller sparkcykeln ståendes, så att den inte behöver ligga på marken eller lutas mot en husvägg. På bakhjulet sitter en kraftig broms som som styrs av cyklistens ena fot. Denna sparkcykel är enkel att hantera och använda och passar utmärkt som både ett färdmedel till exempelvis skolan eller till en rolig fritidsaktivitet!

StokkeScoot Sufflett Svart

StokkeScoot Sufflett Svart
Endast 449 kr

Skydda din skatt från väder och vind under promenaden med denna Scoot Canopy Black från Stokke. ? Passar endast ihop med Stokke® Scoot? Stroller och Liggdel. ? Förlängningsbar sufflett med dragkedja för extra skydd. ? Ger UPF 50+ solskydd. ? Ventilation för en bra andningsförmåga. ? Passar ihop med Stokke® Scoot? Basic från september 2014.

STIGA, Mini Kick Supreme+ med korg/väska, rosa

STIGA, Mini Kick Supreme+ med korg/väska, rosa
Endast 599 kr

Sparkcykel från STIGA med praktisk avtagbar korg. Sparkcykeln har två hjul fram vilket ger bra balans för små åkare. Den är lätt att styra, har bra svängradie, anti-slip-yta på ståbrädan och broms för en säker åktur. Styret är avtagbart, vilket gör det enkelt att både förvara och ta sparkcykeln med sig.

STIGA, Sparkcykel Track 120-S, vit

STIGA, Sparkcykel Track 120-S, vit
Endast 549 kr

En modern hopfällbar sportig sparkcykel från STIGA med ett nyutvecklat stabilitetssystem mellan styre och ståplatta, vilket gör den till en av marknadens stabilaste hopfällbara sparkcyklar. Den hopfällbara konstruktionen underlättar vid transport. Sparkcykeln är även försedd med ett sidostöd. Hjulens driftsäkra enradiga precisionsspårkullager är underhållsfria under produktens totala ekonomiska livslängd och är högt graderade enligt följande två skalor; ABEC 7 och ISO-klass 4. Ett högt graderat kullager har lägre friktionsförluster och är mer anpassat för högre hastighet, och du, glöm inte att det går att fotbromsa på det bakre hjulet.

Sparkcykel Muuwmi aluminium 205 mm svart/rosa

Sparkcykel Muuwmi aluminium 205 mm svart/rosa
Endast 689 kr

Praktiskt hopfällbara Muuwmi STB Aluminium 205 är en kickbike med urban vibbar som ser till att du smart, bekvämt och lekfullt ska kan ta dig från punkt A till punkt B med imponerande fart på nästan alla typer av plana underlag. Den här lättkörda sparkcykeln passar lika bra för dig som vill ha ett smidigt och praktiskt redskap för att ta sig till jobbet eller till träningen (speciellt om det handlar om lite kortare sträckor) som för dig som helt enkelt vill känna fartvinden i ansiktet på fritiden. Modellen är tillverkad i kvalitativ aluminum, vilket både ger pålitlig stabilitet och en låg vikt. Modellen har dessutom ett imponerande lätthanterligt system för sin smarta hopfällningsmekanism (den tar ett minimum av utrymme i sitt hopfällda läge). Styret har komfortabla handtag och är såklart reglerbart i höjd (kan justeras från 77 till 97 cm), vilket säkerställer att även vi som är lite längre alltid har full kontroll och inte minst en bekväm position. Tack vare sina kvalitativa ABEC 7-lager och PU-hjul (205mm) så rullar Muuwmi STB Aluminium med en imponerade fart på nästan alla typer av plana underlag. Modellen har dessutom integrerat stänkskydd som säkerställer att du slipper bli smutsig. Den klarar åkare upp till 100 kilo och skulle ett hinder korsa din väg så är det inga problem, tack vare sin låga vikt är den nämligen otroligt enkla att lyfta över dom där hindren som hjulen inte klarar av. Tillverkad i kvalitativ aluminium Stort XL deck Förstärkt gaffel Lätthanterligt system för hopfällning Snabba (205 mm) hjul i PU med lågt rullmotstånd ABEC 7 hjullager Komfortabla handtag Reglerbar höjd på styret (från 77 till 97 cm) Integrerat stänkskydd säkerställer att du inte blir smutsig Mått på deck: 12 x 58 cm Mått: 97.5 x 34 x 88.5 cm Mått hopfälld: 82 x 12 x 29 cm Max vikt på åkaren: upp till 100 kilo

STIGA, TrickScooter TX Advance, svart/gul

STIGA, TrickScooter TX Advance, svart/gul
Endast 1 199 kr

TX ADVANCE är en sportigare sparkcykel med ett handtag utrustat med ett HIC kompressionssystem för bättre prestation under stress. Rekommenderas från sju år och uppåt.- Förstärkt Aluminium/Stålram- Förbättrad "Flexi steel" broms- Gängningsfri (thredless) styrstång med HIC kompressionssystem- Hög-kvalitets TPE handtag- 100 mm PU gjutna hjul med ABEC 9 krom-kullager- 77 cm i höjd- Tål maximalt 100 kg

Sparkcykel Hudora CLvr 250/215 mm svart/röd

Sparkcykel Hudora CLvr 250/215 mm svart/röd
Endast 1 399 kr

Den smidiga HUDORA CLVR 250 är en kickbike med tydligt urban vibbar som ser till att du smart, bekvämt och lekfullt ska kan ta dig från punkt A till punkt B med imponerande fart. Den snabba och lättkörda CLVR passar lika bra för dig som vill ha ett smidigt och praktiskt redskap för din daglig pendling (speciellt om det handlar om lite kortare sträckor) som för dig som vill helt enkelt vill känna fartvinden i ansiktet på din lediga tid. Både ram och deck är tillverkad i högkvalitativ aluminum, vilket både pålitlig stabilitet och låg vikt. Modellen har dessutom ett imponerande lätthanterligt system med en CLVR-mekanism för supersmidig hopfällning (den tar ett minimum av utrymme i sitt hopfällda läge). Styret har komfortabla handtag och är såklart reglerbart i höjd (kan justeras från 93 till 112 cm), vilket säkerställer att du alltid har full kontroll och inte minst en bekväm position. Tack vare sina stora (250mm framtill och 215mm baktill) High Rebound PU-hjul och kvalitativa ABEC 7-lager och så rullar CLVR med en imponerade fart på nästan alla typer av plana underlag. När det väl blir dags att få stop på ekipaget så gör den bakre friktionsbroms sitt jobb på bästa möjliga sätt, allt för att garantera snabba inbromsningar och hög säkerhet. Modellen har dessutom reflektiva detaljer, en ringklocka och integrerade stänkskydd som säkerställer att du slipper bli smutsig. Den klarar utan problem åkare upp till 100 kilo och skulle ett hinder korsa din väg så är det inga problem, tack vare sin låga vikt är den nämligen otroligt enkla att lyfta över dom där hindren som hjulen inte klarar av. Tålig ram i högkvalitativ aluminium Low Rider Deck i aluminium Smart och lätthanterligt CLVR-mekanism för smidig hopfällning Snabba High Rebound CL Rolls (250mm/215mm) hjul i gjuten PU (HR 82 A) ABEC 7 hjullager Bakre friktionsbroms i aluminium Komfortabla handtag med bra grepp Reglerbar höjd på styret (från 93,5 till 112,5 cm) Integrerade stänkskydd säkerställer att du inte blir smutsig Ringklocka Integrerad stativlösning Reflektiva detaljer på styret Max vikt på åkaren: upp till 100 kilo Vikt: 6.6 kilo Längd: 102 cm Mått på deck: 40 x 13 cm

Sparkcykel Scooter City, vit/rosa, Worker

Sparkcykel Scooter City, vit/rosa, Worker
Endast 1 995 kr

En sparkcykel från Worker i vitt och rosa med pneumatiska 16'' hjul som bidrar till att City går smidigt med minimalt motstånd och V-broms både där bak och fram.Fotplattan är 35 cm vilket ger gott om utrymme för fötterna och styret har en maxlängd på 110 cm samt kapacitet för upptill 100 kg vilket gör att cykeln inte bara lämplig för barn utan passar även utmärkt för vuxna.Väger 9,5 kg och har en totallängd på 145 cm och styret är sammantaget 60 cm brett.

Yedoo, Sparkcykel OX Svart/silver

Yedoo, Sparkcykel OX Svart/silver
Endast 1 595 kr

Yedoo Ox har utformats för att göra det möjligt för dess åkare att utföra särskilt svåra manövrar. Den är utrustad med förstärkta ekrar och fasta nav med 12"-hjul och ABEC-7-kullager. I kombination med maximalt platsbesparande ram uppnår Ox skoter lätthet och smidighet när det som bäst behövs.

My Hood, Sparkcykel - 145 - Svart/Turkos

My Hood, Sparkcykel - 145 - Svart/Turkos
Endast 719 kr

Den populära sparkcykeln 200 från My Hood har nu fått sin efterträdare! - Tuffa sparkcykeln 145 i blått och svart!

Yedoo, Sparkcykel OX, Svart/magenta

Yedoo, Sparkcykel OX, Svart/magenta
Endast 1 395 kr

Yedoo Ox har utformats för att göra det möjligt för dess åkare att utföra särskilt svåra manövrar. Den är utrustad med förstärkta ekrar och fasta nav med 12"-hjul och ABEC-7-kullager. I kombination med maximalt platsbesparande ram uppnår Ox skoter lätthet och smidighet när det som bäst behövs.

STIGA, Sparkcykel Air Scooter 12", svart

STIGA, Sparkcykel Air Scooter 12", svart
Endast 1 199 kr

En ?all around? sparkcykel med en bekväm ståplatta och stora luftfyllda däck som gör det möjligt att åka bekvämt på asfalt. Sparkcykeln går även att framföra på andra ytor, som exempelvis grusväg eller gräsytor. Den är dock inte anpassad för Trial åkning i skogen. Bromsar gör du med styrets två handbromsar, en broms till varje hjul.

STIGA, Sparkcykel, Trick Scooter TX, Orange

STIGA, Sparkcykel, Trick Scooter TX, Orange
Endast 799 kr

TX är en trick-scooter anpassad för en hög nivå med en robust stålkonstruktion. Den är förstärkt för att klara av olika tricks, stunts och hopp. Hjulen är 100 mm 85A PU-hjul med "ABEC 9 chrome Bearings" som är utmärkta för freestyle-åkande. Den är 77 cm hög och klarar upp till 100 kg.

My Hood, Trick Scooter - PG15 - Vit

My Hood, Trick Scooter - PG15 - Vit
Endast 1 849 kr

Denna stilrena, vita sparkcykel med vita hjul och blåa fälgar är bland de absolut bästa på marknaden för den som vill utföra stunts!

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page