Greta Gris 2i1 Springcykel/Cykel med stödhjul

Greta Gris 2i1 Springcykel/Cykel med stödhjul billigt till cykel och fritid ✓ Greta Gris 2i1 Springcykel/Cykel med stödhjul av hög kvalitet ✓ Säkra och stabila trehjulingar, sparkcyklar, trampbilar, balance board och barncyklar ✓ Barnsitsar för cykel, cykelhjälmar, ringklockor, korgar, cykelvagnar och andra cykeltillbehör ✓ Du köper Greta Gris 2i1 Springcykel/Cykel med stödhjul hos Teknikproffset.se

Färgglad Greta Gris motionscykel för barn som är till för att utveckla barnets balans och koordination. Används först som en springcykel, varefter pedaler och stödhjul kan fästas så att den kan?:

Endast 999 kr
 

Relaterade produkter

Nordic Hoj Babblarna Springcykel 10´

Nordic Hoj Babblarna Springcykel 10´
389 kr

En svenskdesignad springcykel i gedigen hög kvalité med 5 års garanti. Springcykeln har 10" kullagrade massiva hjul som är tysta. Sadeln kan justeras mellan 32-42 cm höjd. Justerbart styre med styrlås. Klistermärken med Babblarna-figurer ingår, dekorera cykeln som du vill! Från 2 år. Max 25 kg.

STIGA Runracer C10 Springcykel (Silver)

STIGA Runracer C10 Springcykel (Silver)
529 kr

Balanscykel med 10-tumshjul för de minsta, blivande cyklisterna.

MoMi Ross Balanscykel, Rosa

MoMi Ross Balanscykel, Rosa
499 kr

Balans-/Springcykel från MoMi. En springcykel är perfekt som första cykel innan barnet kan övergå till vanlig barncykel. Med en balanscykel kan barnet träna upp styrning och balanssinnet!&:nbsp?: