Frost II 2i1 Springcykel/Cykel med stödhjul

Frost II 2i1 Springcykel/Cykel med stödhjul billigt till cykel och fritid ✓ Frost II 2i1 Springcykel/Cykel med stödhjul av hög kvalitet ✓ Säkra och stabila trehjulingar, sparkcyklar, trampbilar, balance board och barncyklar ✓ Barnsitsar för cykel, cykelhjälmar, ringklockor, korgar, cykelvagnar och andra cykeltillbehör ✓ Du köper Frost II 2i1 Springcykel/Cykel med stödhjul hos Teknikproffset.se

Färgglad Frost 2 motionscykel för barn som är till för att utveckla barnets balans och koordination. Används först som en springcykel, varefter pedaler och stödhjul kan fästas så att den kan användas?:

Endast 999 kr
 

Relaterade produkter

MoMi Ross Balanscykel, Rosa

MoMi Ross Balanscykel, Rosa
499 kr

Balans-/Springcykel från MoMi. En springcykel är perfekt som första cykel innan barnet kan övergå till vanlig barncykel. Med en balanscykel kan barnet träna upp styrning och balanssinnet!&:nbsp?:

Nordic Hoj Babblarna Springcykel 10´

Nordic Hoj Babblarna Springcykel 10´
389 kr

En svenskdesignad springcykel i gedigen hög kvalité med 5 års garanti. Springcykeln har 10" kullagrade massiva hjul som är tysta. Sadeln kan justeras mellan 32-42 cm höjd. Justerbart styre med styrlås. Klistermärken med Babblarna-figurer ingår, dekorera cykeln som du vill! Från 2 år. Max 25 kg.

STIGA Runracer C10 Springcykel (Silver)

STIGA Runracer C10 Springcykel (Silver)
529 kr

Balanscykel med 10-tumshjul för de minsta, blivande cyklisterna.