Åkfordon & trampbilar

Åkfordon & trampbilar till tjejer och killar ✓ Billiga barncyklar, sparkcyklar, gåcyklar, trehjulingar, trampbilar och andra cykeltillbehör ✓ Robusta, säkra och stabila barncyklar ✓ Cykelbelysning, reflexer och cykelhjälmar ✓ Säkerhetsutrustning som är bra och billig ✓ Åkfordon & trampbilar av hög kvalitet och bra pris

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7Nästa sidaSista sidan

BIG Bobby Car BIG, Power Worker Mini Digger

BIG Bobby Car BIG, Power Worker Mini Digger
Endast 139 kr

En häftig Mini Digger som kan användas för lek både på stranden, i sandlådan och inomhus. Rörlig skopa. Längd 23 cm. Från 2 år.

BIGBobby Car Husvagn

BIGBobby Car Husvagn
Endast 399 kr

När det är dags för din lille utforskare att ta sin Bobby Car på en campingtur får de lätt plats med alla nödvändigheter i denna Bobby Car Husvagn från tyska BIG. ? Löstagbart tak med praktiskt grepphål ? Retrodesignad husvagn ? Fäster smidigt i ditt barns Bobby Cars släpvagnsfäste ? Passar alla Bobby Cars och BIG Bobby Scooter Mått: L59 x B37 x H36 cm Maxvikt: 25 kg Rekommenderad ålder: 1-5 år

Baghera, Sparkbil Les Riders Röd

Baghera, Sparkbil Les Riders Röd
Endast 1 739 kr

Härlig, lättmanövrerad spark- och gåbil för de minsta som ska lära sig att ta sig fram på fyra hjul! Fungerar utmärkt både för inne- och utelek. Tillverkad av plåt. Sitsen är utav plast. Slitstarka hjul i gummi.

Elite ToysPorsche 911 Turbo S Ride-On

Elite ToysPorsche 911 Turbo S Ride-On
Endast 699 kr

Elite ToysPorsche 911 Turbo S Ride-On

Step2, Sparkbil Easy Turn Coupe

Step2, Sparkbil Easy Turn Coupe
Endast 1 399 kr

Easy Turn Coupe från Step2 är en häftig bil som gör promenaden extra rolig för de små. I snyggt grön och blå så kommer den här glada, lilla bilen snart bli en favorit. Föräldrar kan skjuta på bilen med hjälp av ett handtag på taket. Om man tar bort golvet blir bilen istället en gåbil. Bakom sitsen så finns det plats för vattenflaskor, och även vid ratten kan den lilla chauffören ha en dricka för slippa bli törstig under långa bilturer.

BIG Bobby Car, Next med ljus

BIG Bobby Car, Next med ljus
Endast 1 299 kr

En lyxvariant av Bobby Car. Här har du Bobby Car Next!

Azeno Mercedes, Sparkbil, Mercedes SLS AMG, Vit

Azeno Mercedes, Sparkbil, Mercedes SLS AMG, Vit
Endast 749 kr

Denna produkt skickas från ett externt lager där en leveranstid på en vecka är normaltWow, vilken bil! Låt barnens första sparkbil vara en riktig stilig en som denna coola, vita Mercedes. Denna fräcka Mercedes är tillverkad på licens från Mercedesfabriken. Förutom en härlig tuta har denna sparkbil även inbyggda ljudeffekter i ratten så att alla lätt kan höra när de små är ute och åker. Såklart finns det även ett bagageutrymme för förvaring och transponering av leksaker, gosedjur, favoritboken och annat skojigt! Maxvikt:23 kg. Mått: 66 x 28 x 38 cm.

BIG Bobby Car, Polis

BIG Bobby Car, Polis
Endast 519 kr

Den klassiska och mycket välkända Bobby Car, nu i nytt polisutförande. Gjord i robust plast för att tåla ordentliga tag. Levereras med 3 års garanti, för barn från 1 år och uppåt. Maxvikt ca 35 kg.

Wheely Bug, Wheely Bee, Stor

Wheely Bug, Wheely Bee, Stor
Endast 799 kr

Wheely Bug är en säker och användarvänlig leksak för barn från 2 års ålder. Det är ett roligt åkfordon på fyra hjul i form av ett bi som intresserar både pojkar och flickor. Barnet kan själv styra sin Wheely Bug då de smarta hjulen tillåter den att åka framåt, bakåt, åt sidan och snurra runt. Biet stimulerar barnets fantasi och sinnen samt hjälper till att utveckla motoriken. Kroppen är vadderad och har ett slittåligt överdrag av miljövänlig polyuretanplast som enkelt kan torkas av och tvättas med tvål och vatten. Botten är gjord av plywood och har ergonomiskt rundade kanter och att handtaget är av aluminium så att det inte rostar. Wheely Bee är 46 cm lång, 28 cm bred och har en sitthöjd på 26 cm. Handtaget är 31 cm högt. Rekommenderas från 2 år.

BIG Bobby Car BIG, Bobby Trolley Resväska Blå

BIG Bobby Car BIG, Bobby Trolley Resväska Blå
Endast 459 kr

Det här är en kul resväska för barn, tillverkad av BIG som är mest kända för sina Bobby Cars. Väskan går att dra på de fyra hjulen och barnet kan sitta på den medan en föräldrar eller syskon drar väskan. Barnet kan hålla i sig i öronen som är non-slip. Utrustad med både handtag och axelrem, så att väskan enkelt kan bäras om barnet inte vill åka på den. I öronen finns hemliga utrymmen där man kan packa sina hemliga saker. Vrid på nosen för att låsa eller öppna väskan. Mått: 50,5 x 23 x 34,5 cm (ok för handbagage). Kapacitet: 15 liter.

Sparkbil BOBBY CAR med gummihjul.

Sparkbil BOBBY CAR med gummihjul.
Endast 878 kr

En sportig Bobby Car tillverkad robust plast för att tåla ordentliga tag. Tysta hjul av gummi är standardutrustning. Passar för barn från 1 år. Maxvikt ca 35 kg. - Tillverkad av: PP och PVC. Fri från förbjudna ftalater.

BIG Bobby Car Big Bobby, Toalettsits

BIG Bobby Car Big Bobby, Toalettsits
Endast 189 kr

Det är varje barns dröm - att äntligen växa upp och göra precis vad de vuxna gör. Ett viktigt steg under vägen är att använda toaletten självständigt, inte minst för att slutligen bli av med dessa irriterande blöjor och att kunna röra sig fritt.

Baghera, Classic Green

Baghera, Classic Green
Endast 2 089 kr

Klassisk trampbil av hög kvalitet för de yngre bilförarna! Pryder även barnrummet på ett vackert sätt. Bilen har justerbara pedaler och blir därmed föraren en trogen följeslagare i flera år. Passar barn i åldrarna 3-5 år.

Sparkbil 4-hjuling

Sparkbil 4-hjuling
Endast 458 kr

Hjälp barnen att förbättra sin balans och motoriska färdigheter med den här leksaksbilen i plast som är lämplig att använda både inomhus och utomhus. Den här underbara fyrhjulingen är tillverkad av lätt plast, men är tålig och vattentät och lämplig för barn från 2 år. Den här leksaksbilen förbättrar barnens kognitiva och motoriska färdigheter och har en ratt, bromsar och fyra breda hjul. Bilen är ljusgrön och har två handtag som ger ett säkert och bekvämt grepp. - Förbättrar barnens kognitiva och motoriska förmåga - Har en ratt, bromsar och fyra breda hjul - Rekommenderad ålder: +2 år - Material: Plast - Färg: Grön - Sätets höjd: 290 mm - Mått: 630 x 400 x 300 mm

Baghera Les Legends, Black

Baghera Les Legends, Black
Endast 2 519 kr

Låt ditt barns fantasi flöda i denna läckra Les Legends från Baghera - Trampbilen är tillverkad av metal i högsta kvalitet för att hålla i många, många år - Den har mjuka former, helt utan vassa kanter som barnen kan skada sig på - Bilen har ett bekvämt säte samt inställbar position för pedalerna - Passar ålder: 3-6 år - Mått: 94 x 50 x 40 cm

Baghera, Speedster Fireman

Baghera, Speedster Fireman
Endast 1 349 kr

Klassisk sparkbil i brandbilsmodell av hög kvalitet för de allra minsta bilförarna! Får leken att kännas mer verklig när de ska ut på uppdrag. Pinglan gör upplevelsen ännu mer autentisk.

Baghera, Plane

Baghera, Plane
Endast 1 429 kr

Sparkbil i flygplansmodell för de allra yngsta piloterna! Med båda fötterna på jorden får ditt barn se på världen ur ett annat perspektiv, ur sitt alldeles eget flyplan.

Wheely Bug, Gåbil Geting Liten

Wheely Bug, Gåbil Geting Liten
Endast 679 kr

Wheely Bug är en säker och användarvänlig leksak för barn som precis har lärt sig att gå upp till fyra-fem års ålder. Det är ett roligt åkfordon på fyra hjul i form av ett bi som intresserar både pojkar och flickor. Barnet kan själv styra sin Wheely Bug då de smarta hjulen tillåter den att åka framåt, bakåt, åt sidan och snurra runt. Biet stimulerar barnets fantasi och sinnen samt hjälper till att utveckla motoriken. Kroppen är vadderad och har ett miljövänligt överdrag.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7next pagelast page